+381116233727 [email protected]

KLIMA KOMORE ZA DIMLJENJE I ZRENJE MESA

Nemojte gubiti dragoceno vreme na izboru dobavljača i izvođača radova, kontrolu i koordinaciju aktivnosti, povoljne cene i loše procene u rešavanju tekućih pitanja.

To je naš posao!

Potrebno je samo da se složimo oko osnovnog iznosa ulaganja i ključnih momenata. Vaš projekat će biti implementiran efikasno, na vreme uz maksimalne uštede vašeg budžeta.

Ostvarenjem zahtevanih temperatura pri tehnološkom tretmanu i skladištenju prehrambenih proizvoda definitivno smo ostvarili samo deo preduslova za dobar proizvod. Jer opšte je poznato da ispravan i kvalitetan tretman pored ostvarene temperature nesumljivo uključuje i optimalnu vlagu, kontrolu brzine strujanja vazduha, način skladištenja, brzinu prohlađivanja i zamrzavanja proizvoda, kao i mnogo drugih elemenata.

KOMORE ZA DIMLJENJE I ZRENJE

Klima komore su uređaji namenjeni za tehnološki proces termički neobrađenih fermentovanih proizvoda sa mogućnošću korišćenja starter kulture, GLD ili za klasičnu proizvodnju trajnih salama, kobasica, šunke, slanina i ostalih dimljenih mesa.

 

Mikroprocesorski komandni sistem klima-komora obezbeđuje optimalni protok toplote, vlažnosti, brzinu i smer strujanja cirkulisanog vazduha, usisavanje svežeg vazduha i izmenu cirkulisanog vazduha. Režim regulacije je moguće izabrati prema:

  • apsolutnoj vlažnosti
  • entalpie
  • klasičnom strujanju

KOMORE ZA HLADNO DIMLJENJE

Komore za hladno dimljenje su namenjene pre svega za

1. fazu fermentacije (zrenje, sušenje, dimljenje hladnim dimom) a promenom zadatih parametara i isključivanjem dimogeneratora možemo u istoj komori obavljati i 2. fazu fermentacije – dozrevanje, sušenje, skladištenje,

i odvojeno Komore za zrenje koje su namenjene za 2. fazu fermentacije – dozrevanje, sušenje, skladištenje.

Zainteresovani za zajednički projekat?

Pošalji  upit

5 + 4 =