+381116233727 office@frigovent.rs

Frigovent d.o.o. je porodično preduzeće osnovno 2001. godine i specijalizovano je projektovanje, proizvodnju i montažu rashladne opreme, opreme za ventilaciju kao i za obradu metala.

O Nama

Sa preko 15 godina iskustva u industrijskoj proizvodnji rashladnih uređaja FRIGOVENT je kompanija specijalizovana za projektovanje, montažu i održavanje velikih rashladnih sistema za industrijsku i komercijalnu upotrebu. U 2013. FRIGOVENT stiče najsavremenije veštine, italijanski know-how i započinje novu fazu industrije – proizvodnju nove serije malih i srednjih šok komora namenjenih HORECA industriji. Sagrađena je potpuno nova fabrika, opremljena najnaprednijom tehnologijom i najboljim mašinama na evropskom tržištu.

Početna faza obuhvata celu 2014. godinu: završen je veliki magacin sa raznovrsnim komponentama za brzu isporuku, primljeno je novo osoblje sa specifičnim veštinama i visokim nivoom znanja, i u proizvodnom i u komercijalnom sektoru,

linije novih proizvoda su unapređene, završene i testirane, dobijeni su CE, TÜV & UNI EN ISO 9001:2008 sertifikati.Urađeno je sve u nameri da se kompanija predstavi na međunarodnom tržištu sa menadžmentom i kvalitetom visokog standarda. Debi na međunarodnom tržištu počinje 2015. i odmah beleži iznenađujuće snažan odziv. Skoro čitava proizvodnja usmerena je ekskluzivno na izvoz.

Frigovent ima preciznu industrijsku strategiju: visok kvalitet, niski troškovi proizvodnje i nepobedive cene.

Paralelno sa pomenutom proizvodnjom krenuli smo sa uslužnim Fiber laser sečenjem, savijanjemprobijanjem limova različitih debljina, dimenzija i materijala.

Misija i  vizija

MISIJA

Naša misija je pružanje proizvoda i usluga sa povišenim standardom kvaliteta, na izuzetno konkurentnom nivou cijena. Kompanija neprekidno deluje da bi zadovoljila zahteve dobavljača, kupaca i zaposlenih, tražeći odgovore na sledeća pitanje:

 

  1. Šta mi radimo?
  2. Kako radimo?
  3. Za koga radimo?

VIZIJA

Postati uspešno, stabilno i tržišno orjentisano preduzeće, usmereno ka racionalnom upotrebljavanju prirodnih i
ljudskih resursa. Tom vizijom želimo dostići sledeće ciljeve:

  • stalno poboljšavanje kvaliteta proizvoda i usluga, tako da naša tehnološka i tehnička rešenja i oprema koju izrađujemo i ugrađujemo budu na nivou svetskog kvaliteta, te da naše montažne i servisne usluge budu kvalitetne i ekspeditivne,
  • osigurati status dobrog i poštovanja vrednog partnera, u saradnji sa poslovnim partnerima u Srbiji i u inostranstvu
  • uvek i svuda osluškivati zahteve i želje kupca, te ostvariti zadovoljstvo kupaca tako, da naša usluga bude vredna njihovog novca i poverenja.

Kvalitet i Sertifikati

Frigovent poseduje sertifikate u skladu sa ISO 9001 i TUV standardima od 2014, i mogu ponuditi sledeće homoligacije:

94/57/EC Direktive za CE

Frigovent - CE - declaration of conformity

TUV OHSAS 18001:2007

Frigovent - TUV OHSAS 18001:2007

TUV EN ISO 14001:2004

Frigovent - TUV EN ISO 14001:2004

TUV EN ISO 9001:2008

Frigovent - TUV EN ISO 9001:2008
Kontakt

Ostanimo na vezi.

2 + 13 =

Više detalja u vezi naše ponude
Snimite naše kataloge

Frigovent nudi kvalitet i znanje. Naše partnerstvo nam je pomoglo da povećamo izvoz i proširimo poslovanje.

Aleksandar Neškovski, menadžervalmex-Logo-03d