+381116233727 office@frigovent.rs

Frigovent projekti

Izrada projekata od ideje do uspešne realizacije uz know-how, iskustvo i najnoviju tehnologiju.

RASHLADNE KOMORE

Mi imamo znanja i mogućnost da ponudimo tehnička rešenja za svaku vašu potrebu.

Frigovent projekti

Kompletna rešenja za vaše potrebe.

Frigovent projekti

Hladionička vrata i Rashladni tuneli su naša specijalnost.
<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Radimo zajedno

Pomažemo da se vaše poslovanje razvije od ideje do uspešne realizacije uz pružanje znanja, iskustva i poslednjih tehnologija. Frigoventovi iskusni stručnjaci mogu voditi projekat od početka do kraja. Celokupno planiranje, organizacija i upravljanje vašim projektom će biti u rukama jednog nosioca projekta. Zahvaljujući kratkim komunikacijskim linijama, transparentnom planiranju i efikasnom načinu rada, garantujemo vam najbolje rezultate i kvalitet u dogovorenom vremenskom okviru.

PREDNOSTI RAZVOJA PROJEKTA SA FRIGOVENTOM

Naši projekti imaju puno primena, na primer:

  • Industrija hrane
  • Logistika
  • Sistem proširenja
  • U proizvodnom procesu pivara
  • Farmaceutska industrija

RASHLADNE KOMORE

Moderni rashladni sistemi zahtevaju visok nivo profesionalnog inženjerskog znanja, iskustva u instalacijama takvih sistema, kao i poznavanje lokalnih i EU zakonskih i drugih regulativa. Da bi došli do uspešne instalaicije rashladnog sistema, naš HVAC tim će sprovesti najbolja rešenja.

RASHLADNI TUNELI

Tuneli za duboko zamrzavanje, koji mogu biti protočni i šaržni, dizajnirani su za zamrzavanje različitih vrsta prehrambenih proizvoda ( najčešće na temperaturama između  -30 i -40 °C). Kako je mogućnost čuvanja hrane danas značajna, važnost ovakvih tunela za duboko zamrzavanje proizvođačima i distributerima je izuzetna.

Klima-komore za dimljenje i zrenje mesa

Nemojte gubiti dragoceno vreme birajući dobavljače i podugovarače, tražeći niske cene praveći pogrešne procene u kontrolisanju i koordinaciji aktivnosti, rešavajući tekuće probleme. Pomogli smo mnogim prerađivačima mesa da razviju i unaprede njihovu proizvodnju. Mi znamo kako! To je naš posao!

ULO DCA KOMORE

Tržište voća i povrća primarno je određeno kvalitetom, ponudom i potražnjom. Ali kako zadržati najbolji kvalitet vaših proizvoda do određenog trenutka? Jednostavno: odlučujući se za skladištenje u uslovima Ultra-Low Oxigen (ULO) ili kontrolisane atmosfere (CA).

Bazeni sa hlađenom vodom

Adekvatnom selekcijom kapaciteta rashladne instalacije i potrebne akumulacije leda (bezeni sa ledom), moguća je ogromna ušteda energije i efikasnija prizvodnja kao i podizanje kvaliteta vaših proizvoda…

Reference

Pogledajte neke od naših projekata. Slobodno nas kontaktirajte za konsultacije i više informacija o konkretnom projektu.

Kontakt

Radite sa nama.

Zainteresovani ste za:

3 + 6 =